diumenge, 13 de desembre del 2015

Descarrega i toca Jingle Bells i Ara ve Nadal sobre l'acompanyament mp3!!!





















Us agrada la felicitació de Nadal que m'ha fet l'Aina?

A mi m'encanta!!! Ja l'he penjat a l'arbre...

L'Aina té set anyets i aquest setembre ha començat les classes de clarinet i com que li agrada molt tocar el clarinet i ho fa molt bé, ja sap tocar Jingle Bells i Ara ve Nadal!!!



I perquè pugui fer un gran concert per a tota la família el dia de Nadal aquí li deixo els acompanyaments en mp3, del Jingle Bells i també el d'Ara ve Nadal, que he fet expressament per agraïr-li la fantàstica felicitació que m'ha fet.

Espero que t'agradi Aina!!!

I a tots els que llegiu aquest post, també desitjo que us serveixi pel vostre concert de Nadal.

I si necessiteu altres partitures de Nadal podeu consultar els arranjaments de nadales o descarregar la partitura i l'àudio del QUE ES de la pel·lícula PESADILLA ANTES DE NAVIDAD.

O si ho prefereixes t'ajudo a instal·lar el software que necessites per poder fer música amb el teu ordinador. Amb una mica de pràctica podràs tocar el Popurri de Bandes Sonores d'Acció!!!


SUBSCRIU-TE a NetiClariNet i seràs el primer a poder llegir cada un nou post i rebràs GRATIS els àudios, la partitura, el midi i un ebook on t'explico com he fet servir el material del Popurri de Bandes Sonores d'acció per a Orquestra de Portàtils a les meves classes de música de l'institut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada