dimarts, 30 de gener del 2018

Alumnes de Puig-Reig gener 2018

Hola de nou!

Ja s'apropa l'audició de clarinet del 1er quadrimestre de l'Escola Municipal de Música de Puig-Reig i, com sempre, la setmana abans porto tot el material a l'Escola i gravem les cançons que tocaran per poder-les compartir amb tots vosaltres.

Començarem pels alumnes que han començat a aprendre clarinet aquest curs: La Rita, la Mar i el Lluc que ens interpretaran l'Aria i Un poco de rock, Doc




La Glòria també ha començat clarinet aquest curs i ha començat força rockera amb My Own Rock Band  i per relaxar-se una mica després de tanta energia tocarà On Holiday



El Lluc i la Xesca sempre fan classe amb la Paula, però el dia de la gravació estava una mica malalta i no va poder venir, però li van voler dedicar la interpretació de Dance Steps i Blue Tulip perquè millorés i puguéssin fer l'audició tots tres junts.



El Gael, la Paula i l'Arnau començaran l'audició tranquils amb la cançó Warming Up però de seguida ens posaran a ballar a tots amb el Cuban Dance!



L'Aina ha volgut preparar la coneguda cançó Alouette i la no tan coneguda, però molt xula, Tócalo. Ja veureu quina improvisació que fa al mig de la cançó!!!



L'Emma ha volgut fer un petit viatge tot passant Una Noche Africana i ballant un Cha Cha Charlie...



I la Vinyet diu que ha vist un Elefante Rosa! I s'ha tret la sorpresa interpretant Uri Tzion. A veure si t'agrada...



La Rosa ens posarà una mica melancòlics tocant Stranger in the Shore, però no patiu que de seguida ens passarà quan ens porti de Marcha en Marte!!!



I la Jana, que és molt fan, ens interpreta el tema de la pel·lícula La Bella i la Bèstia

es nota que li encanta tocar el clarinet baix? Jeje

I per acabar la Xènia i el Josep, cadascú pel seu cantó, ens interpretaran el 1er i 2on moviment de la 1a Sonata de J.X. Lefevre:

 La Xènia l'Allegro Moderato 




i el Josep l'Andante


I com sempre, al final de l'audició, tots els alumnes interpretaran junts una cançó i aquest curs el tema és "músiques del món" i una petita pista: la lletra de la cançó et repeteix que siguis feliç

A veure si l'encertes... però sobretot... SIGUES FELIÇ!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada