divendres, 27 de gener del 2017

Alumnes de Puig-Reig gener 2017

Hola de nou,

El proper dilluns els alumnes de clarinet de l'Escola Municipal de Música de Puig-Reig faran l'audició, i com sempre, la setmana abans de les audicions porto tot el material de gravació a l'escola i gravem les cançons que tocarem a l'audició per compartir-les amb tots vosaltres.

Aquest curs han començat clarinet molts alumnes nous però també han hagut de plegar les més grans, que tenen molta feina amb els estudis...

Tres dels set nous alumnes són el Lluc, la Xesca i la Paula, que vénen plegats a classe des del setembre.
Ens tocaran Un poco de rock, Doc del llibre Escuchar, leer y tocar i Doremifas del llibre per Ipad "Tocant Clarinet" del professor de saxo de l'escola, el Jaume Badrenas.

Ja veureu quin ritme!







El Gael i la Paula també van començar al setembre i fa només uns dies s'hi va afegir l'Arnau.
Tots tres ens toquen Overture, una balada molt bonica!

L'Arnau ha estudiat moltíssim i ja té a punt Con acompañamiento o solo i el Gael i la Paula
interpretaran Mi Re, també del llibre del Jaume Badrenas.



L'Aina ens ha preparat dues peces: una de clàssica i prou coneguda: l'Himne de l'Alegria i l'altra més moderna. Escolta la interpretació i el solo que improvisa l'Aina al Viaje Espacial.



L'Emma ha triat un repertori 100% modern: un rock, My Own Rock Band i un reggae, El Reggae de los Silencios.




La Vinyet ha estrenat llibre nou i ha volgut preparar per l'audició Donna, Donna i la Danza de Wan Tan. Encara li costa una miqueta fer les noves notes del registre superior, però segur que dilluns surt molt bé!!!



La Xènia s'ha après de memòria Un paso de baile peliagudo on improvisa com una veritable BluesWoman!!!
També ens toca la balada Una canción festiva.



La Jana també ha volgut fer una mica de cada estil. Per començar un Minuet de J.S. Bach i després una marcha, Marcha en Marte!!!



La Rosa també ha començat clarinet aquest curs i tot i que encara està indecisa sobre si tocar o no a l'audició, ha grabat Cuban Dance pel blog.



I ja només em falta el Josep, que a l'últim moment ha decidit canviar la peça de l'audició. Així que, adéu Vivaldi i benvingut Mozart.
Aquí teniu el trio Kv.439 de W.A. Mozart, reconvertit a duo, on el Josep fa la primera veu i jo l'acompanyo.




Espero que hagueu disfrutat escoltant la bona feina que han fet tots els alumnes aquest primer quadrimestre.

La setmana vinent penjaré la peça conjunta que hem preparat tots els clarinetistes per acabar l'audició. Com que no vull espatllar la sorpresa, només us donaré una pista: aquest any va de Musicals!!!

També deixo els enllaços per si voleu tornar a escoltar l'audició del curs passat o per si encara no heu vist les felicitacions d'aquest Nadal...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada