dimecres, 7 d’octubre del 2015

Necessites partitures de Nadales pels teus alumnes?

S'apropa el Nadaaaal!!!




Sí, ja sé que tot just comencem octubre i que ni tan sols hem arribat a la castanyada, però tots sabem que els dies passen volant i que si volem fer un bon concert de Nadal s'ha de preparar amb temps i tranquilitat.

És per això que he escrit aquest post. Per compartir amb vosaltres arranjaments de nadales que vaig fer en anys anteriors i que m'han donat molt bon resultat.



Començaré per la Nadala Universal: Santa Nit. És un arranjament molt senzillet però resultón, jeje.


De fet hi ha tres arranjaments: per conjunt de vent, per 5 clarinets i per 4 clarinets i flauta travessera. En l'enllaç anterior podreu descarregar tant els scores com les particelles i també us he posat els àudios de clarinets i el midi per si necessiteu adaptar-la al vostre grup.




També vaig fer un arranjament del Noi de la Mare per 3 clarinets i clarinet baix. És una mica més complicat, però com que vaig grabar els clarinets per veus els alumnes van poder estudiar escoltant la resta de veus i així va ser més fàcil aprendre-la. Us he posat la grabació de tots els clarinets.

Sempre m'ha donat bon rotllo la cançó nadalenca del Desembre congelat. Així que vaig fer aquest arranjament d' El Desembre congelat. També és per tres clarinets i clarinet baix i és una miqueta més complicada que les anteriors, sobretot la primera veu, però amb una miqueta d'estudi segur que surt molt bé!!!!


Aquí us deixo l'últim arranjament nadalenc d'avui. La vam tocar conjuntament el conjunt de corda i el de vent de l'Escola Municipal de Puig-Reig el Nadal del 2014. És un arranjament molt facilet i que ens va permetre poder tocar plegats amb només dos assajos.


Bé espero que us hagi estat útil i que us subscriviu si voleu rebre un mail avisant-vos cada cop que escrigui un nou post, o si us voleu aprofitar de material extra com les particel·les o grabacions de les peces d'aquest post.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada