dimarts, 20 d’octubre del 2015

Alerta!!! Canvis en les proves de Pas de Grau!!!



Així és, aquest curs el Departament d'Ensenyament ha modificat el repertori de la prova d'accés a primer curs dels ensenyaments de grau professional de música, popularment coneguda com la Prova de Pas de Grau.

Veureu que els canvis són poquets... Han decidit donar més importància als autors catalans i han afegit algunes obres tot mantenint les que ja formaven part de la prova.






Pels que esteu preparant la prova de Pas de Grau (o que teniu alumnes o fills que la preparen) recordeu que hi ha el llibre "Clarinet:Prova d'accés al Grau Mitjà" fet per Javier Bofarull, professor de clarinet del Conservatori de Reus.


En el llibre trobareu: 

- les biografies dels compositors
- 50 lectures a vista
-  l'anàlisi de les obres.
A més ve acompanyat de 2 CD's amb les obres de clarinet i piano tocades pel mateix Javier, i els playbacks corresponents perquè l'alumne pugui practicar amb l'acompanyament de piano.


Jo no he tingut el plaer de conèixer personalment al Javier, però fa molt temps que utilitzo el seu material, sobretot part del seu primer llibre "El Clarinet i Jo" i el de la "Prova d'accés a Grau Mitjà" i penso que és un material excel·lent.

Si aneu a la seva pàgina web el clarinet i jo, veureu que hi ha moltes pestanyes amb molt material. A la pestanya  "Mètodes", trobareu els seus 3 llibres de "el clarinet i jo" i també el de la "Prova d'accés a grau mitjà".





Si t'ha servit aquest post SUBSCRIU-TE a NetiClariNet i t'enviaré GRATIS els àudios, la partitura, el midi i un ebook on t'explico com he fet servir el material del Popurri de Bandes Sonores d'acció per a Orquestra de Portàtils a les meves classes de música de l'institut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada